In My Emporium – A Mi történetünk a Te történeted

Sokszor azt mondják, hogy nem a ruha teszi az embert, de tagadhatatlan, hogy nőként számtalanszor átéltük már azt az érzést, amikor egy igazán előnyös darabban az átlagosnál felszabadultabban és magabiztosabban tudunk megjelenni. Az öltözködésünkben pontosan ezt az élményt keressük. Ruháink, melyeket a szekrényünk rejt, kulcsszerepet játszanak életünkben, történeteket, emlékeket hordoznak.

Ruhatárunk érték, ami minket szolgál, a szépség és az önbizalom forrása. 

Az Emporium márkát alapító család és a cég szakemberei számára is kulcsszerepet játszanak a női ruhák. Ruhákkal foglalkozni számunkra alkotás. Színek, formák, kiegészítők összhangja. Anyagok, amik életre kelnek a gondos tervezés után. 

 

Hogyan lesz egy kis családi vállalkozásból  több mint 30 éves múlttal rendelkező cég? 

 

Csapkai Ildikó az Emporium egyik alapítója szerint a titok az odafigyelésben rejlik:

“A szakemberek nagy része, akikkel együtt dolgozom a márka alapításától kezdve velem vannak. Együtt álmodjuk és alkotjuk meg a kollekciókat. Szeretettel és odafigyeléssel készítjük a termékeket, hogy azok éveken át örömöt szerezzenek viselőjüknek. Üzleteinkben és webshopunkban is ezzel az odafigyeléssel fordulunk vásárlóink felé, úgy gondolom ez táplálja az Emporium márkát.
Törzsvásárlóink évek-évtizedek óta választják az Emporium termékeit, számunkra ez segít tájékozódni, hogy jó úton haladunk. 

Ezekben a kapcsolatokban ott rejlik egy élet munkája a családommal, a kollégáimmal, a vásárlóinkkal. Ez a Mi történetünk.” 


Az In My Emporium kampányunk célja, hogy rávilágítson, milyen a kapcsolatunk az öltözködésünkkel, hogyan találhatjuk meg a hozzánk illő darabokat.  

emporium

A mi szerepünk legtöbbször addig tart,  amíg  egy ruha megtalálja viselőjét. Ritka pillanat az, amikor hallhatjuk, milyen történetek fűződnek egy-egy darabhoz. Február 28-ig Te is elküldhetted a történetet, amit Emporium ruhádban éltél át. 

Köszönjük azokat a történeteket amiket elküldtek hozzánk, szeretnénk a számunkra legkedvesebbeket megosztani.

Ismerd meg Kallay-Nagy Anita történetét:

Másfél évvel ezelőtt történt. Karácsony szentestét nálam töltötték testvéreim, köztük ikertestvérem és gyermekei, valamint szüleim is. Imádom a karácsonyt, ilyenkor végre együtt az egész család. Ahogy megérkezett az ikertestvérem, s levette a kabátját, egy drapp színű kardigánt láttam meg rajta, ami kiemelte vékony alkatát és a ruha színe tökéletes harmóniát tükrözött a kék szemével és hosszú szőke hajával.

Megdicsértem, – Milyen jól áll neked ez a kardigán! – mondtam.
Rám nézett mosolyogva és megdicsérte az én arany sálamat, ami a nyakamban lógott hanyagul.

Az ünnepi vacsora után mindenki izgatottan várta az ajándék osztást, ami a gyerekek megajándékozásával kezdődött, majd a legvégén mi, felnőttek ajándékoztuk meg egymást.
Tünde, az ikertestvérem átnyújtotta az ő általa csomagolt díszes tasakot, s én is átadtam neki a becsomagolt dobozt.
Egyszerre bontottuk ki, s mindketten nagyon megörültünk.
Én ugyanazt a sálat adtam neki ajándékba, ami rajtam volt, s melyet az este folyamán többször megdicsért, s én ugyanolyan Emporium kardigánt kaptam tőle, mint ami rajta volt. Egy perc múlva már egyforma öltözékben ültünk a karácsonyfa körül, mindketten egyforma sállal és egyforma kardigánban.
Ez a visszafogott, kényelmes, világos barna zsebes kardigán volt rajtam, amikor pár hónap múlva a gobeline képeimet bemutatták a Tűvel festünk című kiállításon. Nagyon csinosnak éreztem magam az új ruhadarabomban, s elégedetten, zsebre dugott kézzel álldogáltam képeimet nézegetve.
Hátráltam, hogy több szemszögből is megtekintsem alkotásaimat, amikor egy finomságokat felszolgáló pincérnek háttal nekimentem, s épp hanyatt vágódtam volna, ha nincs ott valaki, aki a karomnál fogva elkapott, magához húzott, s csak annyit mondott ijedtségemre megnyugtatásul:
– Már régóta figyellek. Épp megakartalak szólítani és gratulálni a képeidhez. Ám azt nem gondoltam, hogy rögtön a karjaimban kötsz ki… Amúgy finom fogása van a pulcsidnak. – mondta. Én pedig megszólalni sem tudtam.
Azóta eltelt egy év. Az a valaki Péter volt, aki ma már a férjem. Akiről azóta megtudtam, hogy imádja a szép és igényes ruhadarabokat.. A kedvence természetesen az Emporium kardigánom.. azóta is.

 

Tetszett a cikkünk?

Oszd meg a kedvenc csatornádon vagy küldd el ismerőseidnek!

Értesülj elsőként kollekciónk legfrissebb híreiről és kedvezményeinkről.

Blog

Olvass bele ezekbe a cikkekbe is

Legfrissebb cikkek

Együtt több reményt adhatunk!

Ismerd meg az  Emporium és az Age of Hope közös kampányát!    Hogyan találkoztunk először a Remény Kora Gyermekvédelmi Alapítvánnyal? Az Emporiumnál évek óta fontos szempont, hogy a munkánkkal olyan célokat is  támogassunk amely mások örömét

Tovább olvasom
kapszula gardrób

Kapszula gardrób kialakítása 3 lépésben

Mennyiség helyett minőség  Biztosan hallottál már a kapszula gardróbról, arról a hihetetlenül praktikus, fenntartható és jó minőségű ruhákból álló minimalista ruhatárról. A mai rohanó világban, amikor a divat is villámgyorsan változik, sokszor nem is bírjuk követni

Tovább olvasom
nyár típus

A nyár típus – te is hozzá tartozol?

Az évszak típus meghatározásában a különböző évszakokra jellemző színvilágot vesszük alapul, így a nyár típushoz leginkább a lágy, pasztell, elmosódott színek passzolnak. – De honnan tudom, hogy a nyár típushoz tartozom-e? – kérdezheted jogosan. Most megtudhatod!

Tovább olvasom
Shopping Cart
Scroll to Top

Értesülj elsőként kollekciónk legfrissebb híreiről és kedvezményeinkről.

E-book

Stílustanácsadás
eltérő alkatokra

A tökéletes stílus tanulható. Ismerd meg milyen ruhák és színek állnak jól neked és légy magabiztos a mindennapokban.

kollekció

Az emporium tavasz

nyári kollekcióját egy festmény ihlette

Ebből az inspirációból született az “Imagin & Dream” ami számunkra az alkotás esszenciáját jelenti. A színek amiket megszólítunk egy-egy üzenetet tartalmaznak, úgy érezzük ezek azok az erők amikre szükségünk van és amit szeretnénk ruháink által otthonodba csempészni.