Garancia

Garancia

Nálunk nem csak könnyű, de kockázatmentes és biztonságos is a vásárlás, hiszen minden online vásárlásra kiterjesztett csereidőt, 30 napot kínálunk vásárlóinknak, hogy még egyszerűbb legyen a dolgod ingyenes termék visszaküldésre is van lehetőséged. (Ahogy Te, úgy mi is pontosan tudjuk, hogy a törvény által előírt 14 nap nekünk, elfoglalt nőknek gyakran nem elég ahhoz, hogy míg mindenki más igényeire odafigyelünk, addig a saját ügyeinket is el tudjuk intézni.)
Amennyiben valamit szeretnél kicserélni (mert pl. nem stimmel a mérete, egy másik színben még jobban tetszene), vagy csak meggondoltad magad, a következőket kell tenned:

Méret csere esetén

Ha csomagként küldöd vissza a terméket
„Termék visszaküldőlapot” töltsd ki  és tedd bele a számunkra a visszaküldendő csomagba, mi visszautaljuk a termék árát. Egy új megrendelést leadva rendeld meg a számodra megfelelő méretet.

Ha személyesen hozod vissza a terméket
Rendeld meg a megfelelő méretet az átvevő üzletbe, személyes átvételt és utánvétes fizetést választva. A terméket eladóink könnyedén kicserélik Neked a megfelelő méretre.

Termék visszaküldés készpénzes / utánvétes vásárlás esetén

Ha csomagként küldöd vissza a terméket
A  „Termék visszaküldőlapot” töltsd ki és tedd bele a nekünk a visszaküldött csomagba. Emailben értesítünk, amint központunkba feldolgoztuk a csomagot és visszautaltuk a termék értékét.

Ha személyesen hozod vissza a terméket
Budapesti üzleteinkbe személyesen is visszahozhatod a megrendelt terméket. Hozd magddal a termék számláját és a kitöltött „Termék visszaküldőlapot” , így eladóink segítségével egyszerűen és könnyedén elállhatsz a vásárlástól, a termék értékét a visszaküldő lapon szereplő számládra utaljuk.

Nem áll módunkban cserét biztosítani:
– Ha a termék hibátlan és a vásárlás időpontja után több, mint 30 nap telt el

– Átalakított / méretre igazított, illetve

– Már viselt ruhaneműk esetében.

Shopping Cart
Scroll to Top

kollekció

Az emporium tavasz

nyári kollekcióját egy festmény ihlette

Ebből az inspirációból született az “Imagin & Dream” ami számunkra az alkotás esszenciáját jelenti. A színek amiket megszólítunk egy-egy üzenetet tartalmaznak, úgy érezzük ezek azok az erők amikre szükségünk van és amit szeretnénk ruháink által otthonodba csempészni.