kampanyoldal

IMPRESSION COLLECTION

2021 ŐSZ

A mindennapok pillanatai

„Városi sétáim során hagytam, hogy magával ragadjon a városi forgatag, az emberek sokszínűsége, a természet szépsége, a mindennapok pillanatai. Az impulzusokból merítettem ihletet. Az alkotói séták alatt átélt inspiráló élmények olyanok voltak számomra, akár az ősz színpompás falevelei, melyeket felkap a szél... Könnyedek, játékosak, változatosak, emlékezetesek, izgalmasak…
Az Impression kollekcióban ezeket az élményeimet mesélem el az Emporium darabokon keresztül és kívánom, hogy Te is ragyogó élményeket élj át bennük!”

Csapkai Ildikó

fedezd fel a kollekciónk
tOVÁBBI DARABJAIT!

bársony nadrág

Gyere el bármelyik budapesti üzletünkbe vásárlásod alkalmával töltsd ki a regisztrációs lapot és mi megajándékozunk egy 5 000 Ft értékű kuponnal. A kuponodat a vásárlást követően 3 hónapig válthatod be. Emporium vásárlói klubtagként minden elköltött 10 000 Ft után 1000 Ft ajándék utalványt kapsz, amit 6 hónapon belül tudsz felhasználni. Kedvezményes termékek vásárlása esetén, nem jár az 1000 Ft értékű utalvány. Egyszerre csak egy kedvezményt tudsz felhasználni, kolléganőink segítenek, hogy megtaláld a legkedvezőbb megoldást.

Shopping Cart
Scroll to Top

kollekció

Az emporium tavasz

nyári kollekcióját egy festmény ihlette

Ebből az inspirációból született az “Imagin & Dream” ami számunkra az alkotás esszenciáját jelenti. A színek amiket megszólítunk egy-egy üzenetet tartalmaznak, úgy érezzük ezek azok az erők amikre szükségünk van és amit szeretnénk ruháink által otthonodba csempészni.