Aktuális kedvezmények

Aktuális kedvezmények

Kultúra hónapja

Váltsd jegyed árát ruhára!

A kultúra hónapja az Emporiumban idén sem marad el! Hagyományosan január 22-től a magyar kultúra napjától egy hónapon keresztül minden üzletünkben és most már online is, színház és koncertjegyed, valamint könyv blokkodat is ruhára válthatod.

Üzletben történő beváltás feltételei:

Üzleteinkben egy termékhez egy darab jegy vagy könyv értéke váltható be, a kedvezmény teljes árú termék esetén maximum 50%, kedvezményes árú termék esetén maximum 30% lehet. A promóció 2021.2.28-ig tart.

Online rendelésedet személyesen veszed át?

Rendeld meg a termékeket online a kedvenc üzletedbe, vidd magaddal könyv blokkodat, vagy jegyedet. A beváltás az üzletben érvényes szabályok szerint történik. Online számla esetén elég bemutatni a számlát.

Hogyan élhetsz a kedvezménnyel online?

Küldd el a kultura@emporium.hu email címre a könyv blokk vagy a jegy fotóját. Mi pedig válasz emailben visszaküldjük kuponkódodat és egy részletes tájékoztatót a beváltásról.

Online beváltás feltételei:

A jegyeket és a blokkokat 2022.01.22.-2022.02.22. között váltjuk be. A jegy értékét kerekítjük az így kapott értéket válthatod be kupon formájában értékhatárhoz kötve.

Egy termékre egy kupon használható fel. 1499 forintig 1000 forint értékű kupont küldünk, amit 3000 forintot meghaladó termékre használhatsz fel.
2499 forintig 2000 forint értékű kupont küldünk, amit 6000 forintot meghaladó termékre használhatsz fel.
3499 forintig 3000 forint értékű kupont küldünk, amit 9000 forintot meghaladó termékre használhatsz fel.
4499 forintig 4000 forint értékű kupont küldünk, amit 12000 forintot meghaladó termékre használhatsz fel.
5499 forintig 5000 forint értékű kupont küldünk, amit 15000 forintot
meghaladó termékre használhatsz fel. A magasabb értékű jegyekhez is a fenti feltételek szerint küldjük el a kuponkódot.

Ha a kiválasztott termék nem éri el a kuponhoz tartozó értékhatárt, a kupont kicseréljük, erről részletesen a kuponkódot tartalmazó emailben olvashatsz.

Ha már kiválasztottad a terméket amihez a kuponodat szeretnéd felhasználni, add le a rendelésed, és küldj egy emailt a kultura@emporium.hu email címre amiben szerepel a rendelésszámod és a könyv blokk vagy jegy fotóját. A kupon beváltás feltételei szerint a kupont manuálisan rögzítjük a rendelésedhez.

További kérdés esetén keress
minket elérhetőségeinken!

Böngéssz online kínálatunkban vagy látogass el üzleteinkbe!
Shopping Cart
Scroll to Top

kollekció

Az emporium tavasz

nyári kollekcióját egy festmény ihlette

Ebből az inspirációból született az “Imagin & Dream” ami számunkra az alkotás esszenciáját jelenti. A színek amiket megszólítunk egy-egy üzenetet tartalmaznak, úgy érezzük ezek azok az erők amikre szükségünk van és amit szeretnénk ruháink által otthonodba csempészni.