rólunk

Cégünk története

A kezdetektől

Az Emporium története

Napjainkig

1989-ben egy négy fős családi vállalkozásként alakult meg az Emporium. Termékeink kezdetek óta magyarországon készülnek, az első boltunk az Alkotás utcában volt, ahol 10 nm-en folyt az értékesítés. Azóta nagyot fordult a világ, egyre nőtt a csapat, terjeszkedtünk az évek alatt sok üzletet nyitottunk és néhányat bezártunk. Ma 5 budapesti helyszínen, elegáns körülmények között szolgáljuk ki vevőinket. Tapasztalatom szerint a szép és minőségi ruhákra mindig van igény, csak meg kell találnunk a közönségünket. Ha betér valaki egy üzletünkbe, az olyan mintha az én vendégem lenne, ezért arra törekszem, hogy mindenki elégedetten és jó érzéssel távozzon. Az Emporiumnál a megvásárolt ruha árában benne van a gondos tervezés, a varrodáink szakértelme és több évtizedes tapasztalata, a figyelmes kiszolgálás és az ingyenes méretre igazítás. Mindig törekszünk a vásárlóink igényeire figyelni és törekszünk arra, hogy úgy kövessük a világ változásait, hogy megőrizzük alap értékeinket.

Több ezer nőnek csalunk évente mosolyt az arcára a tökéletesen szabott darabjainkkal. Ez a munkánknak legmeghatározóbb pillanata és ez a kedvencünk is.
Rólunk

Arcok a márka mögött

Az Emporium csapata

Családi vállalkozásként indultunk 10 négyzetméteren, négy fővel. Ma már 5 helyszínen várjuk vevőinket és már 3 generáció dolgozik együtt az elégedett és boldog vásárlókért.

CsapkaI ildikó
Ügyvezető
Csapkai György
Ügyvezető
Csapkai laura
Ügyvezető
Tóthné Takács Viola
Stylist
Takács Eszter
Projektvezető
Szolgáltatások

Amivel üzleteinkben várunk

Tekintsd meg alábbi szolgáltatásainkat

Blézerek, kosztümök nagy választékban

Minőségi alapanyag és első osztályú kivitelezés

Széles méretskála (36-52 méretek)

Egymással kombinálható ruhadarabok

Alkalmi ruhák a különleges eseményekre, esküvőkre, rendezvényre

Első osztályú, személyre szabott kiszolgálás

Ingyenes igazítás

Törzsvásárlói kedvezmények – minden teljes árú terméknél, a levásárolt 10.000Ft után 1.000Ft-os utalványt adunk ajándékba

Shopping Cart
Scroll to Top

kollekció

Az emporium tavasz

nyári kollekcióját egy festmény ihlette

Ebből az inspirációból született az “Imagin & Dream” ami számunkra az alkotás esszenciáját jelenti. A színek amiket megszólítunk egy-egy üzenetet tartalmaznak, úgy érezzük ezek azok az erők amikre szükségünk van és amit szeretnénk ruháink által otthonodba csempészni.