rólunk

Cégünk története

A kezdetektől

Az Emporium története

Napjainkig

1989-ben egy négy fős családi vállalkozásként alakult meg az Emporium. Termékeink kezdetek óta magyarországon készülnek, az első boltunk az Alkotás utcában volt, ahol 10 nm-en folyt az értékesítés. Azóta nagyot fordult a világ, egyre nőtt a csapat, terjeszkedtünk az évek alatt sok üzletet nyitottunk és néhányat bezártunk. Ma 5 budapesti helyszínen, elegáns körülmények között szolgáljuk ki vevőinket. Tapasztalatom szerint a szép és minőségi ruhákra mindig van igény, csak meg kell találnunk a közönségünket. Ha betér valaki egy üzletünkbe, az olyan mintha az én vendégem lenne, ezért arra törekszem, hogy mindenki elégedetten és jó érzéssel távozzon. Az Emporiumnál a megvásárolt ruha árában benne van a gondos tervezés, a varrodáink szakértelme és több évtizedes tapasztalata, a figyelmes kiszolgálás és az ingyenes méretre igazítás. Mindig törekszünk a vásárlóink igényeire figyelni és törekszünk arra, hogy úgy kövessük a világ változásait, hogy megőrizzük alap értékeinket.

Több ezer nőnek csalunk évente mosolyt az arcára a tökéletesen szabott darabjainkkal. Ez a munkánknak legmeghatározóbb pillanata és ez a kedvencünk is.
Rólunk

Arcok a márka mögött

Az Emporium csapata

Családi vállalkozásként indultunk 10 négyzetméteren, négy fővel. Ma már 5 helyszínen várjuk vevőinket és már 3 generáció dolgozik együtt az elégedett és boldog vásárlókért.

Szolgáltatások

Amivel üzleteinkben várunk

Tekintsd meg alábbi szolgáltatásainkat

Blézerek, kosztümök nagy választékban

Minőségi alapanyag és első osztályú kivitelezés

Széles méretskála (36-52 méretek)

Egymással kombinálható ruhadarabok

Alkalmi ruhák a különleges eseményekre, esküvőkre, rendezvényre

Első osztályú, személyre szabott kiszolgálás

Ingyenes igazítás

Törzsvásárlói kedvezmények – minden teljes árú terméknél, a levásárolt 10.000Ft után 1.000Ft-os utalványt adunk ajándékba

Shopping Cart
Scroll to Top

kollekció

Az emporium tavasz

nyári kollekcióját egy festmény ihlette

Ebből az inspirációból született az “Imagin & Dream” ami számunkra az alkotás esszenciáját jelenti. A színek amiket megszólítunk egy-egy üzenetet tartalmaznak, úgy érezzük ezek azok az erők amikre szükségünk van és amit szeretnénk ruháink által otthonodba csempészni.