rólunk

Cégünk története

A kezdetektől

Az Emporium története

Napjainkig

1989-ben egy négy fős családi vállalkozásként alakult meg az Emporium. Termékeink kezdetek óta magyarországon készülnek, az első boltunk az Alkotás utcában volt, ahol 10 nm-en folyt az értékesítés. Azóta nagyot fordult a világ, egyre nőtt a csapat, terjeszkedtünk az évek alatt sok üzletet nyitottunk és néhányat bezártunk. Ma 5 budapesti helyszínen, elegáns körülmények között szolgáljuk ki vevőinket. Tapasztalatom szerint a szép és minőségi ruhákra mindig van igény, csak meg kell találnunk a közönségünket. Ha betér valaki egy üzletünkbe, az olyan mintha az én vendégem lenne, ezért arra törekszem, hogy mindenki elégedetten és jó érzéssel távozzon. Az Emporiumnál a megvásárolt ruha árában benne van a gondos tervezés, a varrodáink szakértelme és több évtizedes tapasztalata, a figyelmes kiszolgálás és az ingyenes méretre igazítás. Mindig törekszünk a vásárlóink igényeire figyelni és törekszünk arra, hogy úgy kövessük a világ változásait, hogy megőrizzük alap értékeinket.

Több ezer nőnek csalunk évente mosolyt az arcára a tökéletesen szabott darabjainkkal. Ez a munkánknak legmeghatározóbb pillanata és ez a kedvencünk is.
Rólunk

Arcok a márka mögött

Az Emporium csapata

Családi vállalkozásként indultunk 10 négyzetméteren, négy fővel. Ma már 5 helyszínen várjuk vevőinket és már 3 generáció dolgozik együtt az elégedett és boldog vásárlókért.

Alapítók és a család

CSAPKAI ILDIKÓ

ÜGYVEZETŐ

Alapítók és a család

CSAPKAI GYÖRGY

ÜGYVEZETŐ

Alapítók és a család

CSAPKAI LAURA

ÜGYVEZETŐ

Alapítók és a család

TÓTHNÉ TAKÁCS VIOLA

STYLIST

Alapítók és a család

TAKÁCS ESZTER

PROJEKTVEZETŐ

Kattints a képre, hogy még többet megtudj eladóinkról.

Eladónk

MARCSI

MAMMUT I.

2008 óta az Emporium csapat tagja

MARCSI

MAMMUT I.

1981-ben kezdtem el dolgozni a kereskedelemben melyet azóta is imádok. Szeretem azokat a pillanatokat amikor a vevő azt mondja: - Ezt a darabot nem fogtam volna meg, de jó hogy megmutatta! Szeretem, a bolt arculatának kialakítását. Imádom a boltunk barátságos, családias hangulatát.
Eladónk

MARIKA

MAMMUT I.

1995 óta az Emporium csapat tagja

MARIKA

MAMMUT I.

A Mammut üzletet 1998-ban nyitottuk, azóta dolgozom ebben a boltban, ma már üzletvezetőként. Szeretem a munkámat éppen ezért a Mammut üzletre jellemző a jókedv és a családias légkör.
Eladónk

ERIKA

DÉLI

2018 óta az Emporium csapat tagja

ERIKA

DÉLI

Szeretek emberekkel foglalkozni szeretek segíteni, hogy a vásárlók megtalálják a számukra legtesthezállóbb darabot. Azt vallom: Az utolsó vásárlót is megilleti ugyanaz a figyelem, mint ami az elsőt.
Eladónk

MARIANN

VÍGSZÍNHÁZ

2018 óta az Emporium csapat tagja

MARIANN

VÍGSZÍNHÁZ

Az előző munkahelyemen találkoztam Ildikóval. Nagyon szimpatikus volt az a vevőközpontúság, ahogy az Emporiumról beszélt. Munkahelyem megszűnésekor ezért jelentkeztem felvételre. Azon szerencsés emberek közé tartozom, aki szereti a szakmáját. A vevőkkel való személyes kapcsolatot szeretem a legjobban, ez a munkánk legszebb része.
Eladónk

BEA

OKTOGON

2017 óta az Emporium csapat tagja

BEA

OKTOGON

Már az első találkozásnál szimpatikus lett a vállalkozás, családias légkör, pozitív hangulat, ez emlékeztetett az előző munkahelyemre. Számomra a legnagyobb dicséret, amikor a vevők elégedetten távoznak és boldogan térnek vissza, hálásak a szakmai segítségemért.
Eladónk

ÉVA

ASTORIA

2014 óta az Emporium csapat tagja

ÉVA

ASTORIA

Szeretem , hogy a munkám során különböző embereket ismerhetek meg. Fontosnak tartom, hogy mindenkit aki betér hozzánk, az igényeire szabottan szolgáljak ki. Szeretem a színeket, a vidám mintákat, mert tudom, hogy feldobják a nők mindennapjait.
Eladónk

TIMI

ASTORIA

1998 óta az Emporium csapat tagja

TIMI

ASTORIA

A közvetlen, kellemes, vidám kiszolgálás híve vagyok. Szeretem megélni a kreatívitásomat a bolt és a kirakat rendezésében. Arra törekszem, hogy a boltban a tökéletes üzlet képet alakítsam ki, hogy a vevő és én is jól érezzük magunkat a kiszolgálás során.
Eladónk

BÖBE

WEBSHOP

2011 óta az Emporium csapat tagja

BÖBE

WEBSHOP

Több mint 30 éve foglalkozom a divattal, méteráruval. Szeretek ebben a szakmában dolgozni, elhivatott és empatikus vagyok. Könnyen megtalálom a hangot a vevőkkel, hiszen azt vallom nincsen lehetetlen, mindent megoldok.

Kattints a képre, hogy még többet megtudj központi dolgozóinkról.

Irodai dolgozónk

ÁGI

2004 óta az Emporium csapat tagja

ÁGI

2004 óta dolgozom az Emporiumnál kereskedelmi ügyintézői, irodavezetői pozícióban. Ahogyan az üzleteinkben, úgy az irodában is családias, vidám légkörben zajlik az érdekes, változatos és felelősségteljes háttérmunka.
Szeretem, hogy az Emporiumnál a közös cél megléte mellett, minden munkafázisban számít az egyén, szerintem ezért tudjuk a legjobb teljesítményt kihozni magunkból.
Irodai dolgozónk

ÉVI

1989 óta az Emporium csapat tagja

ÉVI

Fiatal pályakezdőként kezdtem el dolgozni az Emporiumnál. Mindig szerettem a színekkel foglalkozni, legyen szó anyagokról, gyöngyökről vagy virágokról. Az évek alatt sok kihívással és feladattal találkoztam amik előrébb vitték a szakmai fejlődésem. Nagyszerű érzés amikor a kezem alatt válik valósággá a te kedvenc ruhadarabod, amit majd szívesen viselsz!
Irodai dolgozónk

KATI

1989 óta az Emporium csapat tagja

KATI

Szeretek szabni, szeretem a kihívásokat. Amit csinálok az számomra egy kreatív munka. Nagyon jó a közösség, mindig támogatjuk egymást. A legnagyobb sikerélmény, hogy a két kezemmel szabott darabok hogyan válnak élővé a viselőjükön.
Irodai dolgozónk

JANKA

2017 óta az Emporium csapat tagja

JANKA

A kampányok tervezésében és megvalósításában veszek részt. Nagyon szeretem, hogy a munkám mozgalmas, nem csak az irodában, hanem az üzletekben is dolgozom. Ebből fakad, hogy végig tudom kísérni a kampányokat a tervezőasztaltól a megvalósulásig és ezt a folyamatot igazán izgalmas látni.
Szolgáltatások

Amivel üzleteinkben várunk

Tekintsd meg alábbi szolgáltatásainkat

Blézerek, kosztümök nagy választékban

Minőségi alapanyag és első osztályú kivitelezés

Széles méretskála (36-52 méretek)

Egymással kombinálható ruhadarabok

Alkalmi ruhák a különleges eseményekre, esküvőkre, rendezvényre

Első osztályú, személyre szabott kiszolgálás

Ingyenes igazítás

Törzsvásárlói kedvezmények – minden teljes árú terméknél, a levásárolt 10.000Ft után 1.000Ft-os utalványt adunk ajándékba

Shopping Cart
Scroll to Top

kollekció

Az emporium tavasz

nyári kollekcióját egy festmény ihlette

Ebből az inspirációból született az “Imagin & Dream” ami számunkra az alkotás esszenciáját jelenti. A színek amiket megszólítunk egy-egy üzenetet tartalmaznak, úgy érezzük ezek azok az erők amikre szükségünk van és amit szeretnénk ruháink által otthonodba csempészni.