Kedvezmény üzleteinkben

ruhatár csere

Fenntartható divat

Felmerült már benned is az a gondolat, a szekrényed előtt állva, hogy milyen jó lenne a régi ruháimat új ruhákra cserélni?
A ruhatár csere alatt 2022.08.1-20. között az Emporium budapesti üzleteibe visszahozhatod régi Emporiumos darabjaidat amiket azonnal levásárolható kuponra cserélünk.
Ne aggódj, régi ruháid jó helyre kerülnek! Ezeket a darabokat összegyűjtve, átválogatva továbbadjuk egy karitatív szervezetnek. Ezért is fontos, hogy tiszta állapotú ruhát hozz vissza üzleteinkbe!

Offline, üzletben történő beváltás feltételei:

Üzleteinkben egy termékhez egy darab jegy vagy könyv értéke váltható be, a kedvezmény teljes árú termék esetén maximum 50%, kedvezményes árú termék esetén maximum 30% lehet. A promóció 2021.2.28-ig tart.

Online rendelésedet személyesen veszed át?

Rendeld meg a termékeket online a kedvenc üzletedbe, vidd magaddal könyv blokkodat, vagy jegyedet. A beváltás az üzletben érvényes szabályok szerint történik. Online számla esetén elég bemutatni a számlát.

Hogyan élhetsz a kedvezménnyel online?

Küldd el a kultura@emporium.hu email címre a könyv blokk vagy a jegy fotóját. Mi pedig válasz emailben visszaküldjük kuponkódodat és egy részletes tájékoztatót a beváltásról.

RUHATÁR CSERE beváltás feltételei:

A tiszta állapotú és még mások számára hordható ruháidat hozd el üzleteinkbe, válaszd ki új kedvencedet régi Emporium márkájú termékeidért pedig azonnal levásárolható kedvezményt kapsz.

Régi pólódért, szoknyádért, nadrágodért 2000 Ft kedvezményt adunk.
Régi blúzodért, ruhádért 3000 Ft kedvezmény jár.
Régi blézeredet pedig 5000 Ft kedvezménnyel cseréljük be.

Egyszerre több visszahozott termék után érvényesíthető a kedvezmény, teljes áras termékek esetében a megvásárolni kívánt termék árának 50%-ig, akciós termék vagy más kedvezmény egyidejű érvényesítése esetében a termék árának 30%-ig!

A ruha csere kedvezmény azonnali vásárlásnál használható fel.

További kérdés esetén keress
minket elérhetőségeinken!

Böngéssz online kínálatunkban vagy látogass el üzleteinkbe!
Shopping Cart
Scroll to Top

kollekció

Az emporium tavasz

nyári kollekcióját egy festmény ihlette

Ebből az inspirációból született az “Imagin & Dream” ami számunkra az alkotás esszenciáját jelenti. A színek amiket megszólítunk egy-egy üzenetet tartalmaznak, úgy érezzük ezek azok az erők amikre szükségünk van és amit szeretnénk ruháink által otthonodba csempészni.