Szállítási feltételek

Személyes átvétel

Webáruházunkba lehetőséged van személyes átvételt választani három budapesti üzletünkben tudod átvenni a választott termékeidet.  A Teréz körúti, a Déli pályaudvar és Vígszínház melletti üzleteinket jelöltük ki átvevő helynek.  A megrendelt terméket az értesítő emailtől számítva 5 munkanapig félretesszük Neked.

Ne feledd, az igazítás lehetőségét, mert az Emporiumban készült ruhadarab mindig tökéletesen kell, hogy álljon viselőjén!

Ezeket a saját készítésű termékeinket örömmel – és a teljes áron vásárolt termékeket díjtalanul – Rád igazítjuk, mert hisszük, hogy ebben tilos (és fölösleges) kompromisszumot kötni! A jó szabás egyik ismérve, hogy a ruha kritikus pontokon a viselőjére alakítható, ezért mi minden darabunkat eleve úgy tervezzük, hogy könnyen és profin hozzá tudjunk nyúlni utólag is. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy ha eldöntötted, hogy ez a ruhadarab már biztosan jó lesz Neked, akkor  személyes átvételkor üzletünkbe, felpróbálod a ruhát, hogy eladóink betűzhessék rajta a szükséges módosításokat.

Az igazítást ez után varrónőink végzik el, ami a varroda és az üzletünk közötti szállítással együtt várhatóan 7-10 napot vesz igénybe. Ez után a ruhát ismét az üzletben veheted át (de kötlségtérítés ellenében igényelhetsz házhozszállítást is).

Házhozszállítás

A kiválasztott termékeket megrendelheted házhozszállítással is. Ebben az esetben a GLS furárszolgálat viszi el Neked a gondosan elkészített csomagodat, a megrendelést követően 5 munkanapot kell várnod, hogy felpróbálhasd a kiválasztott ruhákat. Ez a szolgáltatás 20 000 Ft-ot meghaladó rendelésnél díjtalan, ha a vásárlás értéke nem éri el ezt az összeget a szállítás díja 1500 Ft. Emailben értesítünk amikor a csomagodat átadtuk a futárszolgálatnak, ezt követően a GLS értesít a csomag kézbesítésének időpontjáról.

“Az elegancia az egyetlen szépség, amely sohasem fakul meg.” Audrey Hepburn

Shopping Cart
Scroll to Top

kollekció

Az emporium tavasz

nyári kollekcióját egy festmény ihlette

Ebből az inspirációból született az “Imagin & Dream” ami számunkra az alkotás esszenciáját jelenti. A színek amiket megszólítunk egy-egy üzenetet tartalmaznak, úgy érezzük ezek azok az erők amikre szükségünk van és amit szeretnénk ruháink által otthonodba csempészni.