Széchenyi

2020

A kedvezményezett neve: EMPÓRIUM Ruha és Kötöttáru Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Technológia- és termékfejlesztést szolgáló beruházás az Empórium Kft-nél
A szerződött feltételesen visszatérítendő támogatás összege: 134 415 759 Ft
A támogatás mértéke: 70 %


A projekt tartalma:
Vállalkozásunk új márkájának bevezetésével a jelenlegi célközönségéhez képest egy más és szélesebb körű piac felé szeretnénk nyitni. Az új brand, mely a Bamboo Dream nevet kapta, az ökoszisztéma és fenntarthatóság jegyében készülő lazább hétköznapi és sportos viseletű kollekció, mely részeként a mostani Covid-19-es vírus kapcsán átrajzolódott piaci szokásokhoz alkalmazkodva kényelmes, modern megjelenésű egyedi ruhadarabokat gyártunk minden korosztály számára. A Bamboo Dream kollekció darabjai természetes alapanyagokból, bambusz- és pamutszál felhasználásával készülnek, melyek a textíliának kellemes tapintást, jó nedvszívó és szellőző képességet biztosítanak, valamint viselőjük számára nem okoznak érzékenységet sem. A fenntartható divat részeként, az elhordott ruha anyaga kevésbé szennyezi a környezetet, valamint a környezetbarát termékek mellett a ruhadarabok természetes alapanyagú csomagolásával is csökkenti kívánjuk a gyártás során kialakuló ökológiai lábnyomot.

A Bamboo Dream márka a divatban megnyilvánítható öko üzenetét a brand nemzetközi piacra lépésével is igyekszünk népszerűsíteni. A márka ezen népszerűsítése nem csak új közönség megcélzásával történik, hanem egy saját webshop kialakításával, mely a korábbi ügyfeleinknek is biztosítja a kényelmes vásárlást. Ez a fajta online jelenlét lehetővé teszi a határokon átnyúló export tevékenységünk kialakítását is. Célunk, hogy a márka nemzetközi megjelenésével, és ezáltal egy új és szélesebb célközönség elérésével ismét növekedési pályára állítsuk a vállalkozásunkat.

Az új kollekciónk legyártásához olyan gyártóeszközök szükségesek, melynek gyártási képessége nagyobb volumenű, így magasabb darabszámot képesek elérni.  Ez az új szemléletű digitális gyártástechnológia a kapacitás bővülésével egyetemben jelentősen növeli cégünk hatékonyságát. Az üzleti koncepció az éves nettó árbevétel és a hozzáadott érték növekedését eredményezi, mellyel a vállalkozás versenyképességének fejlődését teszi lehetővé, azaz több forrás áll rendelkezésre a humánerőforrások fejlesztésére, a bérszínvonal emelésére és további termékfejlesztések megvalósítására.

Vállalkozásunk ezen fenntartható profil kibővítésével szeretné felhívni a figyelmet a világ számára a természet fontosságára és az arra irányuló odafigyelés lehetőségeire, valamint viselőjük számára a kényelem és a környezettudatosság divatban is elérhető kapcsolatára.

A projekt tervezett befejezése: 2022.06.30.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.14-20-2021-00279

Shopping Cart
Scroll to Top

kollekció

Az emporium tavasz

nyári kollekcióját egy festmény ihlette

Ebből az inspirációból született az “Imagin & Dream” ami számunkra az alkotás esszenciáját jelenti. A színek amiket megszólítunk egy-egy üzenetet tartalmaznak, úgy érezzük ezek azok az erők amikre szükségünk van és amit szeretnénk ruháink által otthonodba csempészni.